Mantra Bagongan

gung!

kinjeng mesem
ri kucingan mingkup merem
rapalen ajiningsun kodhok ndhekem
sigra singkir baskara mendem

gung leyangleyung!
gong bagong leyong!

1 Reply

  1. dwi utomo Reply

    saestu kulo
    mboten paham
    nanging kulo remen
    mantra bagongan meniko

    katuran pinarak
    bilih tindak kalimantan timur
    samarinda
    saestu

Reply